Bootcamp

Bootcamp Nederhorst
In september 2015 heb ik mijn certificaat tot bootcampinstructeur behaald bij Start2Move. Ik geef wekelijks bootcamptrainingen in Nederhorst en ben in te schakelen voor bootcampevents op locatie. Ik zorg ervoor dat je goed opgewarmd aan de bootcampoefeningen start, waarna je uitgedaagd wordt op je eigen niveau!

Bootcamp Pushup

Bootcamp in Nederhorst den Berg
Elke week kun je een groepsles volgen in Nederhorst den Berg. Je sport in de buitenlucht, waarbij we gebruik maken van de obstakels die we tegenkomen.

Tijdelijke trainingen
Vanaf 11 mei 2020 mag er weer samen getraind worden. De trainingen gaan in aangepaste vorm door:
Maandag 20:00 uur tot 21:00 uur. HIIT: High Intensity Interval Training. Dit is een pittige training, gericht op conditie. Locatie: Plein voor de Albert Heijn aan de Voorstraat.
Donderdag 19:30 tot 20:30 uur. Bootcamptraining. Reguliere bootcamptraining met oefeningen gericht op conditie en kracht. Geschikt voor elk niveau. Locatie: Plein voor de Albert Heijn aan de Voorstraat.
Vrijdag 20:00 tot 21:00 uur. Mobility en core training. Deze training is gericht op rompstabiliteit, flexibiliteit en spierversterking. Geen springen en rennen en geschikt voor elk niveau. Locatie Sluis ’t Hemeltje. Deze training komt tijdens de donkere maanden te vervallen.
Kom alleen trainen als je geen last hebt van verkoudheid en hou tijdens de training een halve meter afstand! Er kunnen maximaal 30 sporters deelnemen, dus aanmelden!
Ook voor de aangepaste trainingen geldt: Een eerste proefles is gratis. Daarna koop je een strippenkaart van €30 waarmee je 6 lessen kunt volgen. Meedoen? Stuur me even een appje: 0628734484

Bootcamp op locatie
Ook voor een bootcampevent kun je bij Bootcamp Nederhorst terecht. Als je wilt zoek ik daarvoor een leuke locatie voor jullie uit. Een vriendinnenuitje, een sportief vrijgezellenfeest, eens iets anders dan beachhockey met je collega’s of een te gek kinderfeestje, het kan allemaal. Voor groepen gelden tarieven afhankelijk van de grootte van de groep en de locatie van de bootcamptraining. Bel of mail gerust voor meer informatie!
Zolang de restricties rondom het coronavirus gelden, kan een event alleen in aangepast vorm plaatsvinden. Neem hiervoor even contact op!

Met sportieve groet,

Ezra Noordermeer
ezranoor@hotmail.com
06-28734484
KvK-nummer 70150648

Bootcamp Nederhorst
Bootcamp Nederhorst. Graphic van Sport Challenge

Bootcamp, Bootcamp Nederhorst, Nederhorst den Berg, groepsles, sportles, sportief, krachttraining, conditietraining, groepsuitje, bedrijfsuitje, bootcamp op locatie, sportieve

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s